08 March 2013

I'M FEELING BAD

WHY??? coz tadi time kls FAR, aku rasa bodoh giler. Mcm xtau apa2 blur2 gitu. Then bila tgok member kat sebelah laju je dia menyalin apa yg lecturer ajar. Well dia memang genius pon so x hairan sangatlah kan. Tiba2 aku rasakan diri aku ni terlalu kerdil utk dibandingkan dgn kwn2 yg lain. Dan aku mengaku aku bukanlah budak yg pandai sangat, yang boleh tangkap apa yg lecturer ajar dlm sekelip mata je..it takes time for me...

Apa2 pon aku xnak cepat mengalah. Xkan la bru first week aku dah nak surrender mcm tu je kan. Still byk lgi masa utk aku improve kelemahan aku. It's a matter of fact that the courses I take are getting tougher. Tapi setiap kali aku rasa down je, aku akan cuba ckp "kalau orang lain boleh buat, aku pon boleh". Nothing's impossible. 

Nak share dgn korang lgu ni by Little Mix - Change Your Life
Lagu favorite nieee 
Such an inspirational song!


2 comments:

super d0uble F :) said...

alah abby,kau boleh buat lah.

chaiyok2 ;)

abby said...

insyaAllah boleh :)

Post a Comment